zondag 27 juli 2014

Logeren

Stil op de blog, want we hadden een logeetje. En een logeetje heb je niet iedere dag, dus daar steek je tijd en moeite in. Zaterdag laat komt de hele familie aan, op zondag maken we sap en op maandag laten ze haar bij ons achter. Zo volgt er een week van vroeg op om een grote pan pap voor haar te maken. Veel fietsen. Bedenken hoe je een kind dat geen groente lust toch groente laat eten, zonder dat je de hele week stamppot eet. En zorgen dat ze een beetje bijtijds naar bed gaat zodat je zelf ook nog wat nachtrust krijgt.

Rust ?
En nu, nu ze weer naar huis is en de rust weergekeerd, gaan we weer aan de slag met de normale gang van zaken. Oftewel er ligt een berg strijkgoed, er moet hoognodig gepoetst worden en de gevallen peren moeten verwerkt worden. Daarnaast is er ook de abnormale gang van zaken, er is een boom vol met appels afgeknapt, opa moet naar het ziekenhuis en ik heb nog geen rekening van mijn moeders fysio. Voordat de rust weer helemaal terug is zal het nog wel even duren. 

Bijwerken
Omdat de blog toch iets chronologisch heeft zal ik de komende dagen toch bepaalde gaten proberen te vullen, dat ziet er misschien raar uit. Ah, soit.
 

Geen opmerkingen: