dinsdag 2 september 2014

Overslaan

Weet je wat ik graag zou overslaan, terugkomen van vakantie. In ons geval, de tent zo goed en zo kwaad afdrogen en inpakken, alle slaapzakken oprollen, alle zichzelf opblazende matjes leegdrukken, al je rotzooi weer in de auto drukken en naar huis kachelen.

Ideaal
Het allerfijnst vind ik het dat de tent droog afgebroken kan worden, maar dit jaar wilde dat dus echt niet. Het was een week lang nat droog nat droog geweest en alhoewel de zon wel scheen, wilde de tent toch niet drogen. Want, geen wind en als het september is heb je alleen aan de zon niet voldoende. Ik had al keelpijn en gedurende de ochtend van vertrek kwam een hoofdpijn, die gezelschap houden. Dan nog naar huis rijden over slinger slinger wegen en het drama is bijna compleet.

Thuiskomst
En wat heb je bij thuiskomst ? Een natte tent, een grote bult was, alle bagage en een (nog) afwezig huisdier, dat graag uit de ballenbak opgehaald wil worden. Verder lang gras, nog steeds een zieke kip en 100 andere dingen, die om aandacht schreeuwen. Het alternatief . . . niet op vakantie gaan, nou soms lijkt dat best een aantrekkelijke optie !
 

Geen opmerkingen: