woensdag 30 september 2015

Rustiger aan doen

Ik had beloofd om rustiger aan te doen. Als ik in de kringloopwinkel was, zou ik me proberen te beheersen. Tsja, wat zal ik zeggen - ik was zwak.

Broer
Mijn broer is een echte T-drinker, is hij hier of bij onze moeder - hij drinkt T. Als je bij hem bent, wat is er altijd ? Thee, thee gezet in een glazen theepot van douwe egberts. Ik heb er eerder hier bij de kringloop twee gezien en gevraagd zal ik die voor je aanschaffen ? Het antwoord was - ja doe maar. Maar die waren een dag later al weg, dus nu er weer 1 stond moest ik snel beslissen - het kaartje van de DE zat er nog in.

Lichtje
Ik mail mijn broer meteen dat ik een pot gescoord heb, weliswaar zonder theelichtje. Ik krijg een "goed zo zusje" terug samen met een foto van een theelichtje dat zielig heel alleen zonder pot bij hem in de kelder staat . . .

2 opmerkingen:

Krealene zei

Hey Else, weet je dat ik een ''shortcut'' heb gemaakt van je blog, hoe heet dat ook weer, zo'n icoontje op je startpagina, ik lees het geregeld, met veel plezier maar vooral ook met bewondering van je schrijfkunst- en kunde...
grtz,
Marlene aka nldutchy op ''de doos';-)

Else zei

Dank je - bloos. Ik was een beetje afgeleid de laatste tijd, en dan rammelen die verhaaltjes rond in mijn hoofd - dus ik was er echt weer aan toe.