zaterdag 13 juni 2015

Hobbydoosdag 2015

Dit jaar was er maar weinig animo voor de hobbydoosdag. De reisafstand is niet altijd overkomelijk of er werd gedacht alweer in Apeldoorn . . . of het kwam gewoon niet uit of een combinatie van deze redenen. Lang leek het erop dat we maar met zijn tweeën zouden zijn, maar uiteindelijk werden we een trio.

Hobbydoosdag
Alhoewel het forum aan een webwinkel vast zit, zou het forum zonder die winkel ook heel goed kunnen bestaan, het heeft een eigen identiteit. De hobbydoosdagen worden niet door de winkel, maar door leden van het forum georganiseerd. Als je ruimte hebt voor een blik kakelende dames en zin, dan kun je zo'n dag organiseren. Je gooit een balletje op binnen het forum en je ziet dan wel waar het schip strandt. Deze keer strandde het schip dus bij drie deelnemers, dan is het dus meer een koffievisite dan een hobbydoosdag.

Anders
Als je met zijn drieën bent is het toch anders dan als je met een hele kudde bent. We vielen ongeveer tegelijk binnen en dronken samen met de mannen koffie. De mannen verdwenen naar boven om samen een media box te installeren en gingen later met de auto op stap. Een koffievisite met een handwerkrandje, er kwamen drie breiwerkjes te voorschijn en we probeerden de problemen in de wereld op te lossen. Ik moest dat wel even onderbreken om mijn steken te tellen en eens goed te kijken waar ik in het patroon gebleven was. Uiteindelijk zijn we tot de conclusie gekomen dat we helaas de problemen niet al breiend op konden lossen.

Hapje
Voor je het weet is zo'n dag weer voorbij, je krijgt trek - wat zullen we doen ? Ik informeer bij de heren hoe laat ze thuis dachten te zijn. Een kwartiertje & haal maar vast iets was de reactie van de heren. Iets halen ? Dat ging M te ver, ze trok de deur van de vriezer open en haalde daar een voorraad hapjes uit waar je U tegen zegt. Ze monkelde, halen, ik kan hier ook heel goed friet bakken en dat deed ze. Weer een sms-je, het ging iets langer duren - geeft niet toetste ik terug, wij beginnen vast.
 

1 opmerking:

Jips zei

En zo is het! Een gezellige dag met z'n drietjes.